Herkent men jou aan je kleding?

Kleding die past bij je persoonlijkheid.

Je kent ze wel. Vrouwen die je al van verre aan hun kleding herkent.

"Typisch zo'n Karin Bloemen - jurk". Of "typisch Margreet, of ..."

Wat zulke vrouwen ook aan hebben, ze zien er altijd stralend uit! Helemaal authentiek. Hoe fijn zou het zijn als jij wist welke kleding weerspiegelt wie jij van binnen bent? En waar jij je ook nog lekker in voelt?

Dat is ook voor jou weggelegd. Echt waar!

In deze workshop ontdek je hoe.

Hoe je met je kleding laat zien wie je bent en daardoor blij voor de spiegel staat.

EllyVreugd DSCF0232 vk

Je loopt door de winkelstraat en ziet iemand lopen met een broek waar je direct verliefd op bent. Even later zie je ongeveer dezelfde broek in een etalage hangen. Je stapt de winkel in. Verkleed je in de paskamer en kijkt verwachtingsvol in de spiegel... Hé, dit is het toch niet? Wat valt dat vies tegen! En daarnet, bij die ander in de winkelstraat...  Waarom stond hij bij haar zo geweldig? Het klopt bij jou gewoon niet! Waarom kan een ander er altijd zo authentiek uit zien, zichzelf zo'n eigen kledingstijl aanmeten, en bij jou lukt het maar niet?

Het aanbod in de winkels is zo groot, dat je door de bomen het bos niet ziet. Om wanhopig van te worden. En dus kom je maar weer thuis met eenzelfde broek en shirt als wat er al in je kast hangt. Niks bijzonders. Lekker veilig, zodat je je er geen buil aan kunt vallen. Maar diep in je hart zou je wel eens wat anders willen.

Een kledingstijl die écht bij je past; die authentiek is. Die typeert wie jij bent...

 

Herken jij je hierin?

  • Je kunt je wel 20x verkleden, als je naar een afspraak moet. Puntje bij paaltje trek je toch de eerst gekozen outfit aan.
  • Echt helemaal tevreden sta je nooit voor de spiegel; er mist iets..., het sprankelt niet...., het is zo doorsnee..., etc
  • Je bent van functie veranderd en je bent zoekende welke kleding daarbij past.
  • Je voelt je van binnen anders, dan dat je aan de buitenkant kunt zien.
  • Je bent benieuwd waarom je het ene bloesje je direct aanspreekt en het andere je niks doet. Waar zit hem dat in? Wat heeft dat te maken met jouw persoonlijkheid?

Denk je nu: "Ja, dit herken ik.  Dit gaat over mij!",  dan heb ik goed nieuws voor je: dit hoeft niet zo te blijven! Er zijn antwoorden op je vragen en twijfels.

Zet de eerste stap en geef je op voor de workshop "KLEDING DIE PAST BIJ MIJN PERSOONLIJKHEID".

 

 Wat levert het je op?

In deze workshop gaan we door diverse oefeningen jouw kledingvoorkeuren bekijken. Je krijgt inzicht waar je onvrede over je kleding vandaan komt. Niet diepzinnig. Wel praktisch en kijkend naar waar je heen wilt. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Van welke kleding maak je in gedachten een vreugdedansje? Die beiden gaan we samenvoegen, zodat je handreikingen krijgt hoe je de onvrede kunt ombuigen tot een kledingstijl waar je echt blij van wordt. Eén die dicht bij je persoonlijkheid ligt. 

Daarvoor moeten we natuurlijk ook kijken naar wie jij bent. Wat karakteriseert jou nu? Je krijgt een eerste aanzet hoe je die woorden terug herkent in kleding. Een tip van de sluier hoe jij jouw kwaliteiten vertaalt naar zo iets abstracts als kleding. Ook al is het een tip van de sluier*, (ik wil reëel blijven: het is tenslotte een workshop en geen compleet adviestraject van 4 maanden) ik beloof je dat het meer dan de moeite waard is. Je krijgt eye-openers, die je behoeden voor valkuilen waar je eerder in trapte. En je krijgt richting hoe je jouw kledingstijl kunt ontwikkelen waar jij jezelf in voelt. Waar je een glimlach van op je gezicht krijgt. Of zoals een klant reageerde: "het voelt als thuiskomen, omdat de kleding zoveel meer bij mij past dan voorheen". 

Dit kan ik je beloven:

De modewereld is heel erg trendgevoelig. Elk seizoen ziet de mode er weer anders uit.

In deze workshops geef ik daarom geen kant en klare recepten wat wel en niet mooi bij je is. Wel zeg ik je toe dat je na deze workshop anders naar kleding gaat kijken. Ik geef je tools en handvatten, zodat je uit al die modegrillen zelf de kledingstukken kunt filteren waar je oprecht blij van wordt, omdat ze passen bij wie jij bent.

Praktische informatie: 

De workshop geef ik op:

  • Dinsdag 4 april a.s. van 9.30 - 12.00 uur
  • Vrijdag 21 april a.s. van 13.30 - 16.00 uur

Voorafgaand aan de workshop krijg je ter voorbereiding een huiswerkopdracht toegestuurd.

Personal Shop Event - foto 2
20200723 KleurUniek (117 van 222)

Wat gaan we doen? 

De workshop is interactief. Door opdrachten en overleg met de andere deelnemers vallen er vanzelf kwartjes en door een actieve werkhouding blijven de nieuwe inzichten beter hangen.

Natuurlijk voeg ik de nodige informatie toe om het geheel in te kaderen.

  • Je krijgt inzicht waarom je altijd naar dezelfde kleur grijpt en wat jouw lievelingskleur over jou zegt.
  • Je krijgt eye-openers wat jouw kledingkeuzes te maken heeft met jouw persoonlijkheid en hoe je je keuzes zo kunt ombuigen dat ze bij jou passen
  • Je leert hoe je hoe je kleding beter kunt "lezen", zodat je kleding leert kiezen die bij jou persoonlijk passen.

Persoonlijke sfeer gegarandeerd.

Er is plaats voor maximaal 4 personen, zodat ik iedereen persoonlijke tips en aandacht kan geven.

Prijs:

De workshop kost € 67,00 per persoon (excl BTW).

Ik hanteer de "niet-goed-geld-terug-garantie". Ben je van mening dat de tip van de sluier*  na afloop te weinig inhoud voor je heeft dan krijg je je geld terug. 

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden

Even voorstellen

Ik ben Nanda Otten - Duvekot, Imago coach en eigenaar van Kleur uniek. Ik zie ieder individu als uniek; met je eigen karakter, kwaliteiten en kenmerken. Ik adviseer vrouwelijke ondernemers om die unieke persoonlijkheid te laten zien in de kleding. Dat betekent dat je kleding in harmonie is met je lichaamsbouw en de kleuren die jouw flateren. Maar ook dat jouw lef of jouw bescheidenheid zichtbaar is. Daar zit vaak de bottle neck, wat betreft de kleding die in je kast blijft hangen. In deze workshop ga ik daar graag met jou mee aan de slag.