Jij bent mooi UNIEK

MIJN VERHAAL

Kleur heeft me altijd gefascineerd. Als kind heb ik kleurboeken vol gekleurd. Om dat samen met een vriendin te doen was extra leuk. Ik was toen al een mensenmens en hield ervan om dingen samen te doen.

Op de middelbare school had ik een vriendin die mooi was met heldere, koele kleuren. Ze droeg graag fuchsia en hemelsblauw. Ze was avontuurlijk en soms tegendraads. Dat liet ze ook in haar kleding zien.

Ik zag er heel anders dan zij uit en heb een ander karakter. Ik merkte dat haar kledingstijl en die koele keuren, die zij droeg mij geen recht deden. Het klopte niet bij mij. Maar wat dan wel? Dat was voor mij een zoektocht. Als ik dan iets had gevonden dat mooi bij me stond, ervoeren anderen mij als 'apart', omdat niemand die kleuren of die stijl droeg. Dat maakte me onzeker en heeft, ook later nog, veel effect gehad op mijn zelfvertrouwen.

Toen ik ouder werd en ontdekte dat ik mooi ben met een warme ondertoon viel voor mij het kwartje, Wat was het fijn om te ontdekken hoe mooi je kunt zijn in kleuren die je recht doen; waarin je straalt. Het bouwt je zelfvertrouwen op als je complimenten krijgt over hoe je eruit ziet. Ondanks dat ik geen gebrek aan eigenwaarde had, merkte ik toch dat ook die groeide. Ik werd gewaardeerd om mijn wie ik was met mijn unieke uiterlijke kenmerken en mijn kwaliteiten.

Zakelijk op mijn manier

Toen ik ondernemer werd had ik opnieuw vragen over mijn kleding.  Hoe laat ik mijn professionaliteit zien? Hoe kan ik me zakelijk kleden en voel ik me toch fijn in de kleding die ik draag? In mijn jeugd paste destijds de gangbare stijl niet bij mij als persoon. Als ondernemer voelde ik me niet fijn in zakelijke kleding. Door een Masterclass over de Taal van kleding leerde ik hoe ik de elementen van kleding kan gebruiken om een zakelijke stijl te creëren die past bij mij als persoon. Zodat ik wel een professionele uitstraling kan creëren en me tegelijk lekker voel in mijn kleding. Ik kan mijn eigenheid in kleding laten zien en ik gun het jou dat jij dat ook leert. Dat je voor de spiegel staat en oprecht blij bent met hoe je eruit ziet, passend bij jezelf én de gelegenheid.

gekleurde hartjes 1 (2)

WIST JE DAT

  • …ik ben opgegroeid in Zeeland op 1 km van het strand af? Daar kom ik nog steeds helemaal tot rust.
  • …. ik leerde naaien van mijn moeder? Veel zelfgemaakte kleding bleef echter in de kast hangen, omdat ik toen nog geen idee had welke modellen mooi bij mijn lichaamsfiguur stonden.
  • …. ik creatief ben? Bloemschikken, sieraden en kaarten maken doe ik met veel plezier (als ik er tijd voor heb). Daarnaast houd ik van wandelen en spelletjes doen met mijn gezin.

MIJN VISIE:

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen uniek is, met zijn eigen karakter, kwaliteiten en kenmerken. Nu je mijn verhaal gelezen hebt, begrijp je vast dat ik er ook van overtuigd ben dat je jouw unieke persoonlijkheid in je kleding kunt laten zien, zodat jij volledig tot je recht komt. Bij elke gelegenheid kun jij uitstralen wat je wilt en voel je je tegelijk fijn in de kleding die je draagt, omdat het nu eenmaal volledig bij je past.

Die persoonlijke benadering kenmerkt mijn werkwijze. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een advies goed onderbouwd is, zodat je het begrijpt en het helder voor je is, waarom het één je  fantastisch staat en het ander meer geschikt is voor iemand anders.

Ik help je graag in jouw eigen zoektocht door je handvatten te geven om de juiste kledingkeuzes te kunnen maken. Als je weet welke kleuren, modellen en stijl bij jou past, verstop je je als het ware niet meer in je kleding. Ik laat je ontdekken hoe bijzonder je bent, mooi, uniek met jouw eigen persoonlijkheid en kwaliteiten en hoe je dat kunt vertalen naar jouw kleding. Zo laat jij zien wie je bent, word je blij als je in de spiegel kijkt en begin je stralend aan je dag.

Over mij - foto 4

Nieuwsgierig?

Maakt dit je nieuwsgierig naar wie ik ben?

Stuur me gerust een whats-app berichtje. Ik drink graag een virtueel kopje koffie met je om kennis met je te maken en te zien of ik iets voor je kan betekenen.