Voor & na

Wanneer je bij Kleur uniek een kledingadvies Zichtbaar jezelf volgt zijn de resultaten daarna zichtbaar. Het is geen wereldschokkende metamorfose, zoals je in sommige tv programma's ziet. Omdat je bij jezelf blijft zijn de stappen klein, maar daarmee niet minder van betekenis. Elke stap is er één dichter bij het volledig zichtbaar maken van wie jij bent. Doordat het stapsgewijs gaat, voel jij je er prettig bij en belangrijker nog: elke stap doe je zelfverzekerd en heel bewust.

Kijk hier welke stappen klanten namen gedurende het traject.

Voor

Na

Het gaat om meer dan alleen kleur

Bea koos voorafgaand aan het advies beste oké kleuren. Toch straalde ze niet uit wat er in haar zit. Om dat te kunnen bereiken is de ‘taal’ van vorm en stoffen ook belangrijk.

Op de eerste foto ligt de nadruk op Bea's vrolijke, sociale kant. Op de tweede foto komt niet alleen haar lichaamsfiguur meer tot zijn recht, ook Bea’s doortastendheid en oplossend denkvermogen zijn beter zichtbaar. Als zelfstandig ondernemer is haar uitstraling represenatiever.

NB: Klik op de afbeeldingen om te vergroten

Van flets naar sprankelend

Nancy hield vroeger erg veel van kleur. Ze kleedde zich fleurig. Tot ze door tegenslag in een negatieve spiraal kwam. Dat had ook zijn weerslag op haar kleding en ze raakte zichzelf en haar kledingstijl kwijt. Als ze in de spiegel keek werd ze niet blij van zichzelf.

Door het advies is Nancy haar kledingkast ingedoken. Kleding die ze al lang niet meer had gedragen kwam weer tevoorschijn. Nieuwe combinaties werden gemaakt. Dit jasje in haar huidverwante kleur geeft haar een gezonde uitstraling. In combinatie met het dessin van de bloes komt het contrast overeen met haar natuurlijke contrast. In haar zakelijke gesprekken met gemeenten voelt ze zich hierdoor veel krachtiger. Ze voelt zich weer de powervrouw die ze ooit was. Het plaatje aan de buitenkant klopt weer met de binnenkant.

NB: Klik op de afbeeldingen om te vergroten

Voor

Na

Voor

Na

Kleedt zwart altijd af?

Gerdien droeg heel graag zwart omdat het zo mooi afkleedt, dacht ze. Ze hield van grote contrasten. Op de eerste foto komt ze echter gesloten en hard over. Terwijl ze juist een groot empatisch vermogen heeft.

Nog steeds draagt ze zo af en toe zwart, maar dan als ondergrond en gecombineerd met kleuren uit haar persoonlijke kleurenwaaier. De sjaal op een andere manier gedragen, geeft lengte en zorgt ervoor dat ze slanker oogt. Het grijze vest geeft haar een meer toegankelijke uitstraling, passend bij haar persoonlijkheid.

NB: Klik op de afbeeldingen om te vergroten

Een meer professionele uitstraling

Herma worstelde met haar kledingoutfit. Naar netwerkbijeenkomsten trok ze, als zelfstandig ondernemer, kleding aan waar ze zich vooral lekker in voelde. Ze stond er niet bij stil dat deze kleding vooral een casual uitstraling heeft en dat ze daarmee niet professioneel over komt. 

Door te kiezen voor andere kledingstukken, in de kleuren waar Herma zich heel prettig in voelt, is de uitstraling veel professioneler geworden. Wanneer ze zich nu presenteert, zoals op de 2e foto, laat ze op een vriendelijke en ingetogen manier zien dat ze zichzelf serieus neemt als ondernemer.

NB: Klik op de afbeeldingen om te vergroten

Voor

Na

Voor

Na

Hoe presenteer ik mij in de politiek?

Als docent op een middelbare school kwam Tamara nog wel weg met de kleding die ze koos, voordat ze het kledingadviestraject in ging. Maar als politicus binnen de provincie werd ze in de eerste outfit niet gehoord. Dat moest anders. Maar hoe kleedt je je in een formele omgeving, als je niet van een zakelijke stijl houdt?

In de outfit van na het traject voelt ze zich super comfortabel. De jurk is vrouwelijk en geschikt om te dragen naar diverse gelegenheden binnen haar politieke functie. In de details (aparte mouw) laat ze zien dat ze niet op wil gaan in de massa, maar onderscheidend wil zijn.

NB: Klik op de afbeeldingen om te vergroten