In 4 maanden naar meer zelfvertrouwen én voelbaar resultaat;

omdat je maar 1 keer de kans hebt om een eerste indruk te maken

ZICHTBAAR JEZELF als ONDERNEMER

Je bent wie je bent. En als ondernemer ben je ook nog eens je bedrijf, dus je kleding is daarvan een belangrijk onderdeel. Hoe kan het dan dat je vakinhoudelijk precies weet hoe uniek en onderscheidend je bent en je toch zo vaak twijfelend voor de kledingkast staat?

EllyVreugd DSCF0443

Die twijfel ’s ochtends is nog niet het ergste. Na wikken en wegen kies je uiteindelijk een setje uit, je trekt het aan en kijkt in de spiegel. "Ach, dit kan er best mee door", denk je redelijk tevreden. Maar dát kan het dus niet... Als je binnenloopt bij die belangrijke afspraak, flitst het tóch weer door je hoofd: ‘had ik  toch niet beter dat ene jasje aan kunnen doen?” En weg is je zelfvertrouwen. Hoe irritant is dát?!

 

 • Je wilt krachtig overkomen, maar niet te hard.
 • 'Gewoon' zakelijk is voor jou te afstandelijk… daar verdwijnt jouw persoonlijkheid in.
 • Oké, de basics uit je kast zijn lekker veilig, maar ook zooo saai! Jouw droom is meer sprankelende kleding die écht iets toevoegt. Maar hoe dan?
 • En thuis, ja thuis voel je je helemaal senang in je kleding, maar geeft dat wel een professionele uitstraling? Want als je in de spiegel kijkt, zie je niet wat jij je klant te bieden hebt.

Je zou er tureluurs van worden!

Het grappige is dat bij jou, als je lijkt op veel van mijn klanten, lang niet iedereen iets van die onzekerheid aan de buitenkant merkt. Je bent iemand die normaal gesproken goed weet wat ze wil. En kan.

Je bent bijvoorbeeld persoonlijk gegroeid en ook je bedrijf groeit mee.

Of je hebt last van die extra 'mid-live-kilo's'. Je doet daar zelf heel luchtig over; 'het hoort er tenslotte gewoon bij'. Maar ondertussen...

Of je focust volledig op je expertise…maar je weet dat je uitstraling ook wel een tikkie extra mag. Maar hoe?

HET PROBLEEM

Jouw probleem is dat je wel weet wat jij van je kledingstijl vindt… maar dat je niet weet hoe je er écht grip op krijgt. Als je een afspraak hebt met iemand die je niet goed kent, komt je onzekerheid om de hoek kijken. Je weet niet wat er van je verwacht wordt en hoe je op anderen overkomt. Je wilt je op waarde worden geschat en tegelijk je eigenheid laten zien.

Dáárdoor brokkelt er flink wat van je krachtige uitstraling af op de momenten dat het spannend wordt. Dan voel je als het ware nét even die hapering. En mis je die laatste overtuiging waardoor de potentiële klant ‘ja’ zegt. Dat stuk… daar gaat het om.

DE OPLOSSING

De oplossing is dus het fixen van die onzekerheid. (Weer) grip krijgen op je kleding.

Als het een issue in je bedrijf zou zijn, had je er al lang in geïnvesteerd. Een vakopleiding volgen en klaar. Of een minder fijne taak overdragen aan een expert. Maar ja, dit gaat om jou. Je bent niet gewend te investeren in wat ogenschijnlijk alleen om het uiterlijk gaat. Je gáát toch al naar goede kledingwinkels. Je hébt een kast vol prima kleding. Toch voel je diep in je hart dat het anders kan. Niet opvallender, maar wel meer jóu.

Als ik je nou eens help

Kun je je voorstellen hoe dat voelt?
Heerlijk! On the top of the world, elke dag!

 • Dat je nooit meer twijfelt als je jezelf plotseling in de spiegel ziet
 • Dat je alleen nog koopt wat je ook daadwerkelijk gaat dragen
 • Dat je perfect matcht met de gelegenheid waar je verschijnt
 • Dat jouw privéwaarden ook zakelijk zichtbaar zijn, je bent wie je bent
 • Dat je niet zo je best hoeft te doen om gezien en/of gehoord te worden
 • Dat je klanten aantrekt die jou volledig op waarde schatten
 • Dat je elke dag ontdekt: ‘ja, dit is wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik wil láten zien’
20200723 KleurUniek (284 van 222)

Dit heb ik te bieden

Omdat ik zag hoe groot het positieve na-effect was toen ik een paar jaar geleden een aantal vrouwelijke ondernemers hielp, ben ik me steeds meer op hen ga richten. Een gewoon kleuradvies is voor jou niet voldoende. Je zoekt een sparringpartner die eerlijk zegt hoe je overkomt. Die je je laat zien hoe je jouw persoonlijkheid en je kwaliteiten zichtbaar maakt. Die je vertelt hoe je met nét dat andere, aansluit bij wie je bent. Én dat jij je fijn blijft voelen in je kleding. Want dat is cruciaal! Alleen zo straal je uit wat je wíl uitstralen.

Zoals Greetje, die me na het traject mailde:

"Vandaag realiseerde ik me weer hoe blij ik met je adviezen ben, Nanda. Ik had een zakelijke afspraak met een commerciële partij over het geven van een workshop. Ik vermoedde dat hij mij wilde vragen om deze gratis aan te bieden, omdat er voor mij interessante potentiële klanten zouden komen.

Ik had de beste man vorige week op een informele bijeenkomst ontmoet. Als ik mijn gevoel vanmorgen had gevolgd was ik, net als vorige week in een casual spijkerbroek gegaan. Maar ik moest denken aan wat jij had gezegd: "Bedenk vooraf wat je wilt uitstralen en kies daar je outfit op uit" In dit geval wilde ik zakelijk overkomen en professionaliteit uitstralen. Daarom koos ik voor een zakelijke pantalon, met colbert en een sjaal met rood erin.

Ik merkte dat hij wílde vragen of ik het kosteloos wilde doen, maar hij durfde het uiteindelijk niet. Ik heb een mooie prijs mogen neerleggen. Dus wellicht heb ik de investering voor jouw advies vandaag al terugverdiend (ha,ha)."

Een maand later vertelde Greetje dat ze de opdracht binnen had en dat ze 3 (!) workshops aan het voorbereiden was.

Dit moet je weten

Ik zal nooit tegen je zeggen dat je geen bloemenprint mag dragen, ik kan je wel leren wat het verschil in uitstraling is tussen de ene en de andere bloem. Ik zal je nooit verbieden om okergeel te dragen als jij die kleur mooi vindt… ik kan je wel helpen om het zo te combineren dat het okergeel niet alle aandacht trekt, en jij zelf volledig 'verdwijnt' in de kleur. Ik leer je aan de hand van je eigen kleding welk contrast jouw outfit spannend maakt en precies bij jouw persoonlijkheid past. En we maken samen concrete combinatiemogelijkheden met je bestaande kleding, zonder dat er opnieuw geshopt hoeft te worden: dat is meestal nergens voor nodig.

Maar wat ga je doen?

In ‘Zichtbaar jezelf als ondernemer’ ga ik drie of vier maanden met je aan de slag.

We starten met de kleurenanalyse, make-up advies en jouw persoonlijke kleurenwaaier.

Daarnaast doen we een contrast-analyse die jouw uiterlijk tot een afspiegeling maakt van je kwaliteiten zoals jouw klant of opdrachtgever die graag wil zien, als bevestiging dat jij de beste keuze bent.

Je krijgt een persoonlijk én zakelijk stijladvies met stijlboek, inclusief adviezen over stoffen en accessoires.

In het uitgebreide pakket combineren we dat alles met een Garderobe-check bij jou thuis. Met deze garderobecheck aan het eind van het traject zetten we de puntjes op de i en kunnen we je twijfelgevallen aanpakken.

In beide opties (met en zonder garderobe-check) beginnen we met een uitgebreide vragenlijst vooraf, vraag ik je foto’s en plaatjes te mailen en ontmoeten we elkaar persoonlijk, in mijn kantoor aan huis in Zeewolde.

En kijk onderaan nog even wat ik hierover zeg.

Alles op een rijtje:

 

Basis pakketCompleet pakket
Persoonlijke kleurenanalyseXX
Persoonlijk make-up adviesXX
Persoonlijke kleurenwaaier XX
Contrastanalyse *XX
Persoonlijk stijladvies incl stijlboekX (stijl, model, contrast)X (stijl, model, contrast, stoffen, accessoires)
Zakelijke toepassing van de adviezenX (basis)X (uitgebreid)
Thuisopdracht + bespreking mbt gewenste uitstralingX
Garderobe advies thuisX
Investering (excl BTW) € 875,00€ 1097,00
Duur van het traject± 3 maanden± 4 maanden

* Met een contrastanalyse krijg je aangereikt hoe jij de kleuren en verschillende kleurcombinaties in kunt zetten om een professionele uitstraling te creëren en uit te stralen wat jij als ondernemer wilt uitstralen bij diverse gelegenheden. Uiteraard passend bij jouw uiterlijke kenmerken en bij je innerlijke kwaliteiten.

Deze ondernemers gingen je voor

review - Esther

Esther zegt:

“Een garderobe die mij op het lijf geschreven is”.

review - Claudia

Claudia zegt:

“Het resultaat van mijn traject: een heerlijk overzichtelijke kledingkast”

review - Tamara

Tamara zegt:

“Nanda gaat zonder waardeoordeel op zoek naar je persoonlijke kracht en kwaliteiten.”

review - Winny

Winny zegt:

“Ik kies nu kleding uit die beter bij mijn innerlijk past”

En nu wil jij ook natuurlijk

Ik weet niet hoe het voor jou zit, maar voor mij geldt dat ik het liefst werk met klanten met wie er over en weer een positieve klik is. Jij wil een sparringpartner die je aanvoelt. Om daar achter te komen heb ik heel bewust geen koopknop voor dit traject. Ik wil eerst kennis met je maken, je issue met kleding bespreken, je stem horen eventueel met een videocall erbij. Mail, bel of app me maar om een moment te prikken. Dan mag je me daarna laten weten of jij ook definitief met mij in zee wilt.