Wil jij Zichtbaar jezelf zijn?

Mijn E-BOOK:

"In 5 stappen naar een liefdevolle relatie met je kledingkast, zowel privé als zakelijk"

zit vol tips en opdrachten om direct zelf aan de slag te gaan

 

Voor vrouwelijke ondernemers die zichzelf willen blijven en toch serieus genomen willen worden

Praktisch en direct toepasbaar

Geeft inzicht in welke kleding echt goed bij JOU staat in plaats van wat hip is

Compleet en duidelijk omschreven met herkenbare voorbeelden

Je leert wat kleuren, stoffen en contrast voor je kunnen betekenen en dat maakt het shoppen veel gemakkelijker

2500 px - transparante achtergrond
Jolien

Jolien:

"Dit E-book is een feestje om te lezen."

review - Ingrid E-book

Ingrid :

"Nanda begrijpt waar wij vrouwelijke ondernemers mee worstelen"

review - Paula

Paula :

"Dit E-book is een echte aanrader!

review - Vera - gratis E-book

Vera :

“Wat een ontzettend leuk en praktisch E-book!

Mijn complimenten!”

Herken je dit?

Sta jij wel eens twijfelend voor de spiegel?

Met dat stemmetje in je hoofd dat fluistert: "Is dit nu de outfit waar ik me lekker in voel én waarin ik serieus genomen word? Waarmee ik die belangrijke offerte binnen kan halen? Of waarmee ik ontspannen voor de groep kan staan en waar ik mijn professionaliteit in uitstraal?"

Je bent niet de enige die zichzelf tig keer verkleedt voor een belangrijke afspraak, om vervolgens alsnog niet volledig tevreden de deur uit te gaan. Daarom heb ik een E-book geschreven, waarin ik je stap voor stap mee neem om blij te worden van de kleding die in je kast hangt.

Daarbij gaat het er niet om dat het een beeldschoon plaatje is. Het gaat erom dat het bij jouw unieke kenmerken past. Dat je jezelf blijft. Dat je, als je in de spiegel kijkt, denkt: "YES dit ben ik!" Dit E-book gaat dus verder dan de buitenkant. Het geeft je handvatten om JOU te laten zien.

Aangenaam kennis te maken...

Ik ben Nanda Otten - Duvekot. Als Stijl- & identiteitscoach vind ik het belangrijk dat jij bent wie je bent en dat je dat in je kleding laat zien.

Niet alleen goed gekleed in harmonie met je lichaamsbouw en de kleuren die jou flatteren. Maar juist ook in harmonie met je persoonlijkheid.  Juist dat creatieve stukje of dat stukje bescheidenheid… een gek detail of een groot statement: alles wat jou maakt tot wie jij bent. Dat voelt veel lekkerder voor jezelf. Maar is vooral ook veel duidelijker voor klanten en opdrachtgevers: je staat gelijk met 1-0 voor.

Mijn wens is dat dit E-book je inspireert om je niet meer te kleden naar wat anderen van je verwachten. Maar dat je je stap voor stap gaat kleden naar jouw eigenheid en naar wat jij in je hebt.