Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden

ZICHTBAAR beter op en in beeld

Is het tijd voor nieuwe zakelijke foto’s? Of heb je die (alweer) uitgesteld? Ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek?

Je grote ambities en plannen kunnen zomaar worden gehinderd door het feit dat je je niet zeker voelt over wat je dan moet dragen, en laten zien?

Doe er wat aan!

Plan een quickscan voor een fotoshoot of presentatie

EllyVreugd DSCF0443

Want eigenlijk is het te zot. Dat je over het algemeen heel goed weet wat je wilt. Zin hebt in die nieuwe baan. Wél een goede fotograaf weet te vinden. En dat je dan toch zo’n punt maakt van hoe je eruit moet zien tijdens het gesprek. Op die foto’s of voor een zaal vol publiek.

Ik vind dat dus niet gek.

De kleding die jij draagt, zelfs de manier waarop je ze draagt en welke stukken je combineert, bepalen zo’n groot deel van jouw eerste indruk.
Dat wat jij wilt 'vertellen' over jezelf en/of over je bedrijf moet dus ondersteund worden door je outfit. Ben je degene met de creatieve ideeën? Dan zou het fijn zijn als je dat kunt zien. Ben jij die vormgever die zo let op details? Dan mag je kledingset geen mismatch bevatten. Of ben jij die notulist die super punctueel is?

Dan wil je dát uitstralen.

Even los van datgene wat mooi staat bij jouw figuur, kapsel en persoonlijkheid. Jezelf zakelijk kleden, zodat jouw professionaliteit wordt gezien, is toch altijd net even anders. Terwijl je tegelijkertijd wil blijven wie je bent, zonder opsmuk. Je bent wie je bent, tenslotte.

 

Daarvoor hebben we de QUICKSCAN

In de quickscan ‘ZICHTBAAR beter in beeld’ zoek ik samen met jou naar een paar topcombinatie voor de fotoshoot , het gesprek of de presentatie, uit je bestaande kledingstukken. Doordat ik je help om te bepalen wat je wilt uitstralen, wat bij je past, wat jou écht laat stralen en hoe je die kleding dan bij elkaar draagt, ben jij straks authentiek in beeld. Misschien moet je nog iets bij kopen, maar meestal komen we eruit en blijken er verrassende combinaties in je kast te hangen, waar je zelf nog niet aan had gedacht.

Tot in de details!

Want: de quickscan doen we via ZOOM, videobellen dus. Daardoor hebben we de beschikking over je hele kledingkast. Kun jij je bliksemsnel omkleden. Heb ik jou van top tot teen in beeld vanaf het moment dat jij zover bent. En trek jij nog gemakkelijker een ander topje aan voor de camera, of we vergelijken twee jasjes. Het is alsof ik naast je sta… maar je hoeft me niet binnen te laten in je slaap/kleedkamer en ik zie de rest van de rommel niet.

Dit kan ik je beloven

Aan het eind van deze sessie heb jij de perfecte set kleding voor die ene gelegenheid of fotoshoot. Plus, je hebt een aantal ‘second best’ combinaties om die set om te turnen naar iets zachter, iets strenger, iets formeler of juist iets meer privé.

Elly 3

Margje bijvoorbeeld was hier héél blij mee:

“Ik bleef maar twijfelen. Blouse met of zonder jasje? In de broek of eruit? Bruine riem of die zwarte centuur? Hoe meer ik probeerde, hoe groter de stress en uiteindelijk heb ik Nanda gebeld, die ik vaag kende van een netwerkbijeenkomst. Daarmee was de rust terug. Vooraf moest ik een vragenlijst invullen en mailen. Daardoor leek het alsof ze me al langer kende toen we via ZOOM inbelden. Al passend vielen er héél veel kwartjes. Over wat past bij welke gelegenheid en wat je laat zien met ogenschijnlijk kleine details, onbedoeld zelfs. Nu weet ik dus precies wat ik moet kiezen. En nog fijner: ik heb de tips niet alleen gebruikt voor de fotoshoot, maar gebruik ze nu nog elke dag."

Dit krijg je:

  • Je krijgt een vragenlijst toegestuurd met vragen die betrekking hebben op je uiterlijk en wat je wilt uitstralen.
  • De antwoorden op de vragen en een recente foto stuur je naar mij retour.
  • We plannen een online inspiratiesessie in van een uur, waarin jij adviezen krijgt over je outfit(s) voor de fotoshoot of het sollicitatiegesprek. De adviezen hebben betrekking op kleur, contrast, stoffen, combinaties en accessoires.
  • De tips die je krijgt kun je (net als Margje) vaker gebruiken.

NB. De daadwerkelijke fotoshoot spreek je af met de fotograaf. Ik werk samen met een aantal fotografen, die ik je kan aanbevelen. Een fotograaf naar eigen keuze mag natuurlijk ook.

Dit kost het:

De investering voor een quickscan bedraagt € 97,00* (exclusief BTW).

* De prijs voor de fotoshoot zelf is niet inbegrepen. Deze spreek je af met de door jou gekozen fotograaf

Het gaat verder dan alleen die ene gelegenheid

  • Je krijgt zoveel meer tips over waar je op moet letten bij je kleding in combinatie met jouw figuur, je persoonlijkheid én je zakelijke boodschap.
  • Je maakt meer gebruik van je bestaande kledingsets. Je krijgt namelijk ideeën voor combinaties aangereikt.
  • Je weet welke extra basics of accessoires nog meer mogelijkheden geven.

Even voorstellen

Ik ben Nanda Otten - Duvekot, Imago coach en eigenaar van Kleur uniek. Ik vind het belangrijk dat jij bent wie je bent en dat je dat op alle fronten kunt laten zien. Niet alleen goed gekleed in harmonie met je lichaamsbouw en de kleuren die jou flatteren. Maar juist ook dat stukje lef, of dat stukje bescheidenheid… een gek detail of een groot statement: alles wat jou maakt tot wie jij bent. Dat voelt veel lekkerder voor jezelf. Maar is vooral ook veel duidelijker voor klanten en opdrachtgevers: je staat gelijk met 1-0 voor.

Wist ik dat altijd al? Nee? Lees hier dan meer over mij. Of whatsapp me (06 - 3473 1114) als je interesse hebt voor de quickscan, dan kunnen we telefonisch kennismaken.

 

Deze dames gingen je voor

Elly 3

Elly:

"Ik ben bescheiden,

maar wil me als wetenschapper professioneel profileren"

Erica 1 (2)

Erica:

“Vrijheid is voor mij belangrijk.”

Esther 4

Esther:

“De tips van Nanda reiken verder dan alleen voor de fotoshoot. Ik pas ze nog steeds toe”

Nogietsblauwer-Jantina-36 (3)

Jantina zegt:

“Nanda maakt verrassende combinaties.”

Pak jij dit geweldige aanbod?

Voor nog geen honderd euro heb je de Quickscan in je agenda staan. Als het voor je bedrijf was zou je er geen moment over hoeven nadenken… en dit is voor je bedrijf… en voor jezelf. Denk je erover om misschien toch het hele ondernemerstraject te doorlopen, of de Imago Coaching? Ook dan is het wijs om deze quickscan te doen, een betere test op onze samenwerking heb je niet. Bel (06 - 3473 1114) of mail me.