Stel je vraag

Hoe vaak sta jij voor de spiegel terwijl er een vraag in je op komt over je outfit?

  • Is het geschikt voor die ene afspraak?
  • Welke schoenen passen bij deze broek of dat jurkje?
  • Kan deze bloes of colbert nog, of is het echt uit de tijd?
  • Welke broek past het beste bij een zakelijke afspraak, een nette broek, of kan een spijkerbroek ook?

Vragen die je best eens voor zou willen leggen aan een kleur- of stijlexpert. Om even kort advies te krijgen, om te horen of je het goed doet of om tips te krijgen hoe het (ook) kan. Je mogelijkheden uit te breiden en het stemmetje wat je onzeker maakt voor de spiegel de mond te kunnen snoeren. Bij Kleur Uniek krijg je die mogelijkheid, geheel gratis.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Stuur een foto van je outfit met de vraag die je erover hebt. Gebruik daarvoor dit formulier. Het invullen van de bijbehorende vragen kost je ongeveer 10 minuten. Dit zijn aanvullende vragen over je uiterlijk en je levensstijl. Ze geven mij een beeld van wie jij bent. Hiermee kan ik je persoonlijke tips geven. Tenslotte is iedereen anders en moet je kleding aansluiten bij wie jij bent en bij jouw levensstijl. Met een standaard antwoord ben jij niet geholpen.

Je krijgt van mij binnen 3 werkdagen minimaal 3 kledingtips via de mail naar aanleiding van je vraag. Daarnaast plannen we een (online) inspiratiesessie van ongeveer 30 minuten in. Daarin licht ik de tips mondeling aan je toe. Zo weet je zeker dat je met de tips uit de voeten kunt.

De tips en bijbehorende inspiratiesessie ontvang je helemaal gratis.

Vragenlijst / Inschrijfformulier

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.