Het belangrijkste is om vragen te blijven stellen

(Albert Einstein)

Stel je vraag en laat je inspireren

Online, zodat we elkaar 'face to face' kunnen ontmoeten.

Jij in je veilige omgeving, geen reistijd, en toch heel persoonlijk.

En ik krijg een beeld bij wie jij bent, zodat ik de tips kan laten aansluiten bij jou als persoon

30 minuten later heb je antwoord

en ben jij een stap dichter bij een liefdevolle relatie met je kledingkast

EllyVreugd DSCF0443

Mijn complimenten!

Je bent met het E-book aan de slag gegaan. Daar is moed voor nodig! Want je wil het anders gaan doen. Met meer zelfvertrouwen de deur uit gaan naar die (zakelijke) afspraak.

Maar oh, wat kan kleding een uitdaging zijn. Datgene wat je altijd gewend bent om te dragen, daar voel je je niet fijn in. Je hebt de tips ter harte genomen en bent met de opdrachten aan de slag gegaan. Het is dan helemaal niet vreemd dat je op vragen stuit.

Of je bent na het lezen van het E-book reuze nieuwsgierig of de kleding die je gewend bent om te dragen, ook echt laat zien wie jij bent.

 

Wees sterk genoeg om alleen te staan,

Slim genoeg om te weten wanneer je hulp nodig hebt,

En dapper genoeg om het te vragen

de DIGITALE INSPIRATIESESSIE

Misschien heb je wel, net als veel van mijn klanten een stemmetje in je hoofd die je vertelt dat je vraag te klein is voor een digitale sessie. Of je vindt het maga spannend om met mij een afspraak te maken. Want wat zou ik er wel niet van vinden...?

Ik kan je vertellen: ik geen oordeel over jouw vraag. Ik wil je alleen maar verder helpen en vind het juist heel moedig van je dat je me de vraag voorlegt.

Dus luister naar die andere stem in jou die zo ontzettend graag verder geholpen wil worden. Stuur mij je vraag en laat mij je inspireren tijdens een digitale inspiratiesessie!

We maken kennis en ik geef antwoord op jouw vraag. Dat is altijd maatwerk. Zodat je op dat ene punt (weer) zelfvertrouwen krijgt. Dat straal je  uit naar je omgeving, waardoor jij weer positiviteit terug krijgt. Eén antwoord kan het verschil al maken.

Herken je deze gedachtenspinsels?

  • Je bent met de opdrachten uit het E-book aan de slag gegaan, zoals met het moodboard van jouw verlangen. Of je hebt naar aanleiding van het stukje over contrast andere combinaties proberen te maken. Wat zou het welkom zijn als je een bevestiging kreeg, liefst van een professional, dat je op de goede weg bent.

Of...

  • Hoe kom ik over bij de ander met die bloes? Krijgen ze daardoor een goed beeld van wie ik ben? Nemen ze me daarmee serieus? Of...
  • Er hangt genoeg kleding in kast, maar hoe kan ik alles combineren? Hoe krijg ik wat meer afwisseling in mijn outfits?
  • Ik word ouder en mijn haar- en huidskleur veranderd. De kleuren die favoriet zijn, staan minder mooi dan voorheen, hoe kan ik ze toch blijven dragen, zonder dat ik er flets en bleek (of juist te hard) uitzie?
  • Welke schoenen kan ik bij die ene jurk aan?

 

Het zijn maar een paar voorbeelden. Je kunt ze oneindig aanvullen. Een vraag is nooit te te gek om gesteld te worden. Je hebt alleen een beetje lef nodig om hem aan mij voor te leggen. Als je eraan denkt wat het je oplevert - een eerlijke, frisse én professionele blik die je verder gaat helpen - is het meer dan de moeite waard. Dat kan ik je verzekeren.

Het fijne is dat het via Zoom gaat. Jij in je vertrouwde omgeving, op veilige afstand. Dicht bij je kledingkast, zodat je eenvoudig extra items erbij kunt pakken, mocht dat nodig zijn. Kledingstukken die gewoon in je kast hangen en waar je dus al mee vertrouwt bent, die de oplossing kunnen bieden. En tegelijk is het heel persoonlijk .

afbeelding voorkant

Wat mag je verwachten?

  • Meld je aan met je vraag.
  • Ik stuur je een (Whats)app-je of een sms-je om een afspraak samen in te plannen.
  • In de Zoomsessie krijg je alle tips die ik beschikbaar heb en waar jij vol zelfvertrouwen mee verder kunt.

 

Dit kost het:

Je betaalt voor een digitale inspiratiesessie maar € 37,50 (exclusief BTW).

 

Even voorstellen

Voor het geval je even niet meer scherp voor de geest hebt, bij wie je je vraag neerlegt: ik ben Nanda Otten - Duvekot, Stijl- & identiteits coach en eigenaar van Kleur uniek. Ik vind het belangrijk dat jij bent wie je bent en dat je dat op alle fronten kunt laten zien. Niet alleen goed gekleed in harmonie met je lichaamsbouw en de kleuren die jou flatteren. Maar juist ook dat stukje lef, of dat stukje bescheidenheid… een gek detail of een groot statement: alles wat jou maakt tot wie jij bent. Dat voelt veel lekkerder voor jezelf. Maar is vooral ook veel duidelijker voor klanten en opdrachtgevers: je staat gelijk met 1-0 voor.

Wil je meer over me weten? Lees hier dan meer over mij.

 

Pak jij dit geweldige aanbod ook?

Voor nog geen veertig euro heb je de inspiratiesessie in je agenda staan. Als het voor je bedrijf was zou je er geen moment over hoeven nadenken… en dit is voor je bedrijf… en voor jezelf. Want jij gaat weer met zelfvertrouwen de deur uit.

Denk je erover om misschien toch het hele ondernemerstraject te doorlopen? Ook dan is het wijs om deze digitale inspiratiesessie te doen, een betere test op onze samenwerking heb je niet.

PS: Besluit je tijdens de Zoom-sessie dat je het kledingadviestraject 'Zichtbaar jezelf als ondernemer' ook voor jou de juiste keus is, dan breng ik het bedrag van de inspiratiesessie in mindering op de volgende factuur.