Het belangrijkste is om vragen te blijven stellen

(Albert Einstein)

Aanvraag digitale inspiratiesessie

Mijn complimenten!

Je bent met het E-book aan de slag gegaan. Daar is moed voor nodig! Want je wil het anders gaan doen. Door ermee aan de slag te gaan, ontstonden ook jouw vra(a)g(en). Dat is helemaal niet vreemd!

Opnieuw complimenten dat je die aan mij wilt voorleggen, zodat ik je met mijn expertise verder kan helpen en jij op dit punt (weer)  zelfvertrouwen en positiviteit (terug) krijgt. Eén antwoord kan het verschil al maken.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • vul onderstaand formulier in
  • via Whats app neem ik contact met je op en plannen we een afspraak voor een digitale inspiratiesessie (á 30 min)
  • via ZOOM krijg je antwoord op je vraag. Jij bij je kledingkast, (zonder reistijden), zodat je alles bij de hand hebt als het antwoord in je eigen garderobe ligt. En ik vanuit mijn Kleur- & Stijlstudio, zodat ik voorbeelden kan laten zien voor de camera. Op afstand en toch persoonlijk!
Over mij - foto 4

"Wees sterk genoeg om alleen te staan,

Slim genoeg om te weten wanneer je hulp nodig hebt,

En dapper genoeg om het te vragen"

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.