dessin 2

Beste lezer,

Afgelopen maandag volgde ik een workshop over Social Media. Hier in Zeewolde was het super warm. En wat is er dan fijner om op zo'n warme dag een jurkje te dragen. Je ziet er vrouwelijk uit en het zit lekker luchtig, zonder knellende en zwetende broeksband om je middel. 

Ghislaine en Marianne waren ook op de workshop. Hun jurken lijken erg op elkaar en tóch staat de ene jurk mooier bij Ghislaine en de andere jurk bij Marianne? De dessins van de jurken verschillen namelijk van elkaar. 

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

jurken

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

Naast het verschil in kleur is er verschil in licht en donkerte, ofte wel verschil in contrast. De jurk van Ghislaine bevat grotere lichtroze en grijze vlakken, en oogt daardoor lichter dan de jurk van Marianne. Als je naar de uiterlijke kenmerken van Ghislaine en Marianne kijkt, zie je dat verschil terug in het lichte en donkere haar. 
Door het verschil in contrast komt de jurk van Ghislaine zachter over dan de jurk van Marianne. Zo spreekt elk dessin dus zijn eigen taal en heeft zijn eigen uitstraling. Het één past beter bij je dan het andere. Als je die taal leert spreken weet je wat bij jou persoonlijk past en kies je de juiste dessins, waarin jij het beste tot je recht komt. Dan zijn je uiterlijk, innerlijk en kleding in balans.   

 

Workshop "welk dessin past bij jouw persoonlijke boodschap?"

·         Wil jij weten welk dessin bij jouw uiterlijke kenmerken past?

·         Wil jij weten hoe je jouw professionaliteit, creativiteit of betrouwbaarheid, -zaken die zo belangrijk zijn in je onderneming-  zichtbaar maakt in een dessin van je kleding?

·         Wil jij de taal van het dessin leren spreken?

Dan nodig ik je van harte uit om mee te doen aan de workshop: "welk dessin past bij jouw persoonlijke boodschap?" op donderdag 29 juni van 13.00 - 16.00 uur. 

Nu loop je misschien toevallig tegen dat perfecte kledingstuk aan, waar jij je zo goed in voelt. Maar na het volgen van de workshop weet je welke vorm en grootte van de print bij je past en welk contrast jouw flatteert. Zo kun je gericht naar kleding op zoek gaan en laat je het niet meer over aan een toevalstreffer. Je weet zeker dat je aankoop de juiste is. Eén waar jij in gaat stralen, omdat je uiterlijk, je innerlijk en je kleding met elkaar kloppen. 

Meer informatie over de workshop vind je op mijn website http://www.kleuruniek.nl/index.php?frm=agenda&sub=
Doe je mee? Stuur dan een mail via “contact” op mijn website: http://www.kleuruniek.nl/index.php?frm=contact&sub=formulier

Ik kijk ernaar uit om je op 29 juni te inspireren! Graag tot dan. 

Hartelijke groeten,
Nanda Otten 

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

logo 1.jpg

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

.