sjaals op rij.jpg

 

nieuwsbrief


 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

logo 1.jpg

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

voor persoonlijke kleur en stijladviezen op maat
tevens bruidsmake-up

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

mijn foto

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

 

 Nanda Otten - Duvekot
Akkerroos 37
3892 XM Zeewolde
036-5220899 / 06-3473 1114

http://www.kleuruniek.nl

Schrale lippen, een vervelende winterkwaal

Beste lezer,

Het najaar is al weer in volle gang, de winter is in aantocht. Het begon met vooral veel prachtige, zonnige dagen. Ik genoot volop van de prachtige gekleurde bladeren. De herfst heeft voor mij echt charme. Maar er is ook een keerzijde. Wind, regen, en kou zorgen er ook voor dat ik in de winter altijd
schrale en kapotte lippen heb. Ik denk dat ik daarin niet de enige ben, daarom hieronder een artikel met een goede remedie voor dit vervelende kwaaltje. 

Maar eerst vertel ik je meer over het
project 'DRONTEN beweegt naar werk!', waar ik in meedraai en wat ook echt de moeite waard is om te vermelden. En natuurlijk even een up date van de voorbereidingen voor het Personal Shop Event, waar ik je de vorige keer uitgebreid over informeerde.

Veel leespezier!

 

DRONTEN beweegt naar werk!

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

project Dronten

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

 


In de gemeente Dronten draait momenteel een project waarbij langdurig werklozen op weg worden geholpen naar werk.De deelnemers krijgen in een periode van 18 weken een intensief programma aangeboden van sport, coaching en (o.a. sollicitatie)training. In dat hele traject mag ik, naast een aantal workshops ook persoonlijke kleur- en stijadviezen geven aan de deelnemers. Als je weet dat 50% van de sollicitanten wordt afgewezen op basis van de 1e indruk is dit een heel goede investering van de gemeente. Want in de juiste kleur en stijl maak je verschil met de andere sollicitanten en is de kans op een positieve indruk veel en daarmee de kans op de baan veel groter.
Ik vind het super mooi om in dit traject de deelnemers te mogen adviseren, die over het algemeen door de omstandigheden een niet al te hoog zelfbeeld hebben. Kleuren te laten zien, waarin ze tot hun recht komen en een gezonde uitstraling krijgen maakt mensen weer blij. En als je over kunt brengen dat je postuur er op zich niet toe doet, als je maar bij jouw lichaamsfiguur de juiste modellen kiest, dan breng je soms licht in een tunnel en gaat de klant zichzelf weer waarderen. Hoe mooi is dat! Het geeft mij in ieder geval heel veel positieve energie en ik ben dankbaar dat ik in dit project een bijdrage kan leveren.
 

 

PERSONAL SHOP EVENT

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

kleding PSE

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

 


Vorige keer vertelde ik in de nieuwsbrief uitgebreid over het Personal Shop Event dat ik samen met een collega uit Amersfoort organiseer. Er zijn al heel wat inschrijvingen binnengekomen. Alice, mijn collega en ik waren vooraf al heel erg enthousiast over het unieke concept. Maar zoveel enthousiaste reacties op dit evenement maken de voorbereidingen alleen maar leuker.
Vanaf deze week komt er meer promotie op Social Media. Dus als je je nog wilt inschrijven, raad ik je aan dat zo snel mogelijk te doen, om zeker te zijn van een plekje. 

Voor uitgebreidere informatie verwijs ik je door naar mijn website, waar alle mogelijkheden genoemd staan.
Wil je direct naar het inschrijfformulier, klik dan hier.
 

 

 

Schrale lippen

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

lipglos

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

Meestal gebruikte ik ilabello of vaselinetegen mijn schrale lippen. Het nadeel daarvan is dat in veel van dit soort producten stofjes worden toegevoegd, die ervoor zorgen dat je er niet meer zonder kan. Nu had ik op een dag geen labello in mijn tas, maar ik had wel heel droge lippen en wilde er iets op doen. Ik vond wel een lipglos in mijn tas, die ik normaal niet zoveel opdoe. Maar goed. Beter iets, dan niets, was mijn gedachte. 
En zo waar, twee uur later merkte ik dat mijn lippen heel anders aanvoelden dan na twee uur labello. Mijn lippen voelden soepel, en fijn aan! "Natuurlijk", dacht ik, "in de lipglos, zitten veel meer verzorgingende ingrediënten. Logisch." De toegevoegde natuurlijke bijenwas maken de lippen vettig. Verder zit er in onze lipglos ook een natuurlijke vitamine E (Tocopheryl Acetate), ook wel de beschermende huidvitamine bij uitstek genoemd. Deze beschermd de lippen tegen schadelijke invloeden van de zon (oa tegen uitdrogen) en heeft een wondhelende werking en is ontstekingsremmend. 

Ik verkoop veel lipglos rondom een bruiloft. Klanten, die niet van lipstick houden, maar op zo'n feestelijke dag geeft een lipglos toch net iets extra's, zonder dat het over de top is. De kans is groot dat hij na de bruiloft niet veel meer wordt gebruikt, juist omdat deze klanten in het gewone leven van een natuurlijke lipkleur houden. Dus heb je een ongebruikte lipglos liggen: ga hem juist in dit seizoen gebruiken, om je lippen wat extra aandacht te geven en kapotte lippen te voorkomen. 

En voor hen die wel lipstick (waar ook verzorgende ingrediënten inzitten) gebruiken, hieronder nog even de tip hoe je ook al weer een lipliner opbrengt.
Met een lipliner blijft je lipstick beter en langer zitten. 
 

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

lipliner

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

Volg de lijntjes op aangegeven volgorde.


Nog wat afsluitende tips:

·         met een glanzende lippenstift laat je je lippen iets voller lijken. Het geeft een feestelijk tintje aan je lippen

·         met een matte lippenstift lijken je lippen wat kleiner. Matte lippenstift heeft wel een andere samenstelling dan bijvoorbeeld glans lippenstift, waardoor de lippen vaak sneller droog aanvoelen.

WIl je gewoon eens advies over welke lippenstift kleur mooi bij je staat? Kom dan naar een vrij inloopmoment op het Personal Shop Event. We hebben ook dan de make-up bij ons en we voorzien je graag van advies. 

.

 


 

Verzonden met   

Laposta