kerst.jpg

Een geslaagd Personal Shop Event

Beste websitebezoeker,

Kort geleden was het Personal Shop Event. Mijn collega en ik kijken terug op een heel geslaagd evenement. Gedurende 4 dagen hadden we dameskleding ter beschikking en kon je op verschillende momenten komen shoppen, waarbij wij natuurlijk persoonlijk advies gaven.

Het Personal Shop Event is een nieuw concept, dat wordt aangeboden door het bedrijf waar mijn collega en ik bij aangesloten zijn: Art of Image. Omdat het voor ons de eerste keer was dat we dit organiseerden, was het ook voor ons spannend hoe het uit zou gaan pakken. Het overstijgt onze verwachtingen! 

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

Personal Shop Event

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

Persoonlijk advies geven waarom een kledingstuk wel of niet mooi bij je staat, is zo leuk, omdat het zo positief ontvangen wordt. Jullie enthousiasme steekt die van ons aan. 

Verder was het ontzettend afwisselend. Er waren één op één momenten, maar ook momenten in groepen, waarbij er met elkaar werd meegedacht en meegekeken. "Wat staat dat leuk bij jou!", "Oh wat mooi!" en "Dit zou ik zelf nooit uitgezocht hebben" waren regelmatig te horen.
Dan waren er nog de workshops, die al even enthousiast werden ontvangen. Eén van de deelnemers zei: "ik dacht dat ik al veel combineerde met mijn kleding, maar in feite maakte ik alleen maar vaste setjes. Ik begrijp nu wat je bedoeld met 'veel combinatiemogelijkheden'." 

Vier dagen samen werken met een collega gebeurt niet vaak. Vaak is ons werk solistisch; in die zin dat je alleen bent met een klant en het vaktechnische deel echt zelf moet doen. Maar als je samen kunt werken, zoals bij dit project, versterk je elkaar. Juist omdat Alice en ik zo'n verschillende stijl hebben vullen we elkaar aan.

Kortom we hebben 4 heel leerzame dagen gehad. Niet alleen voor jullie als  klanten was het leerzaam, maar net zo goed voor Alice en mij. Dat maakt dat we dit evenement zeker gaan herhalen. Heb je het dus gemist of wil je er weer bij zijn, schrijf dan nu alvast de volgende data in je agenda

dinsdag 18 - vrijdag 21 APRIL 2017 

Op deze data gaan we dit opnieuw organiseren.

 

 

Fijne feestdagen

Beste lerzer, dit is de laatste nieuwsbrief van 2016. De feestdagen staan voor de deur. Ik kijk terug op een mooi jaar. Dank je wel voor je support aan mijn bedrijf, op welke manier dan ook: het lezen van mijn nieuwsbrieven, het volgen van een kleur- of stijladvies, deelnemen aan een workshop of samenwerken aan een project.  Dank voor de fijne momenten van het afgelopen jaar, waarbij jij een rol hebt gespeeld. Op naar het nieuwe jaar! 
Ik wens je heel fijne kerstdagen toewensen en een kleurrijk, stijlvol en gezond nieuwjaar.

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

kerst 2016

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

 


 

Verzonden met   

Laposta