sjaals op rij.jpg

 

nieuwsbrief


 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

logo 1.jpg

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

voor persoonlijke kleur en stijladviezen op maat
tevens bruidsmake-up

 

 Nanda Otten - Duvekot
Akkerroos 37
3892 XM Zeewolde
036-5220899 / 06-3473 1114

http://www.kleuruniek.nl

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

vakantie 2017

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

Beste lezer,

De vakantieperiode ligt weer achter ons. Als ik heel eerlijk ben, kostte het me best moeite om de draad weer op te pakken, want ik heb een heerlijke vakantie in Frankrijk achter de rug. En daarna kon ik nog even van de Zeeuwse stranden genieten bij mijn ouders. Maar nu iedereen weer in het normale ritme zit, is het ook wel weer lekker om met kleur en stijl bezig te zijn. De kledingzaken zijn weer gevuld met de collectie voor het najaar.
ROOD is in verschillende tinten volop te verkrijgen. Daarom kun je verderop lezen waar deze kleur  voor staat  en krijg je een aantal tips waar je rekening mee kunt houden als je rood wilt dragen. 
 
Als ik voor mijzelf vooruit blik naar de komende maanden denk ik in eerste instantie aan het
Personal Shop Event in november en de trainingsdag “zonder plankenkoorts jezelf presenteren”op 10 oktober a.s. In een nieuwsbrief voor de vakantie kondigde ik deze al aan. Mogelijk is het je toen ontgaan.  Geen probleem. In de agenda lees je wat deze inspirerende dag je oplevert als je jezelf aanmeldt.
 
En de
“wist je dat...” -waar ik vanaf nu elke nieuwsbrief mee wil eindigen- gaan dit keer make-up.

Al met al is het een rijk gevulde nieuwsbrief geworden. Neem er de tijd voor, en laat je er niet van weerhouden om het te lezen, want het is de moeite van het lezen waard!.

Veel leesplezier.
 

 

ROOD de trendkleur van dit seizoen

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

rood

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

 


Rood is de kleur van energie. Dat past dus helemaal bij een nieuw seizoen. Iedereen is na de vakantie weer opgeladen en kan er weer fris tegenaan. Dit najaar kun je die energie in je kleding laten zien door rood te gaan dragen, want rood is nu dé modekleur.

Draag je graag rood, dan ben je niet bang om op te vallen. Het is een kleur die aandacht trekt. Het straalt ambitie, passie, daadkracht en macht uit. Maar er is door de vele verschillende tinten wel wat meer nuance aan te brengen.

 

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

rode jurk

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

Pastelrood (gemengd met wit = roze) is zacht en straalt lieflijkheid en vrouwelijkheid uit. Het is informeler dan diep rood. Denk bijvoorbeeld aan een dieprode jurk die je prima kunt dragen op een zakelijke bijeenkomst, maar waar een roze jurk al snel minder gepast is. Dit najaar komt het zachte rood terug in de kleuren “Baked apple”en “Canyon sunset” en “Red bud”.  (zie de kleurkaart verderop in de nieuwsbrief).

 

Vroeger was rood de kleur voor de rijke aristocraten. De kleurstoffen, die nodig waren om een stof te kleuren, waren erg duur. Je moest dus rijk zijn om rode kleding te kunnen dragen. Die associatie heeft de kleur nog steeds, denk bijvoorbeeld aan de rode loper voor belangrijke gasten en de mantel van Sinterklaas. Voorbeelden van deze chique kleuren rood zijn “Tawny port” en “Syrah”. Ze lijken veel op de kleur Marsala, die dé kleur van het najaar 2015 was. Ze geven een gevoel van warmte en rijkdom weer. Het zijn krachtige, stoere en dramatische kleuren.

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

bladeren

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

En dan is er nog de bruin rode kleur “Red clay”, die prachtig staat bij vrouwen die mooi zijn met een warme ondertoon. Een echte herfstkleur, die je ook in de natuur terug ziet in de bladeren die van de boom af vallen en de aard roodbruin kleuren. 

 

het trendpalet

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

kleurkaart najaar 2017

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

Hierboven zie je niet alleen de rode tinten, maar daarnaast ook de andere trendkleuren van dit seizoen.
Wil je weten welke kleuren voor het komende seizoen bij jouw persoonlijk passen, maak dan een afspraak voor het vergelijken van jouw persoonlijke kleurenwaaier met de trendwaaier, die ik weer binnen heb. De kans op slagen tijdens het winkelen wordt hierdoor vergroot, omdat je heel gericht kan gaan winkelen
 

 

4 tips voor het dragen van ROOD

 


·        Waar je de kleur rood draagt, daar trek je de aandacht naar toe. Heb je een grote buste en zit er in je top, op bustehoogte een rode print, wees je er dan van bewust de aandacht juist daar naar toe gaat. Een ander voorbeeld is wanneer je slanke benen hebt, je met een mooie rode broek juist daar het  accent kunt leggen.

·        Draag alleen het felle tomaatrood als je mooi bent in die kleur. Wanneer de kleur bij je past, val je op en zul je onthouden worden. Maar wanneer hij minder mooi bij je is, dan trek je negatieve aandacht en wordt het al snel schreeuwerig. Kies altijd voor de tint rood die in je persoonlijke kleurenwaaier zit. Dat is de tint die bij jou past. Heb je nog geen analyse gedaan en weet je niet welke tint rood bij je past, dan help ik je natuurlijk graag verder.

·        Vind je een rode jas of een rode jurk too much, dan kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een rode tas, rode schoenen of een rode ketting om mee te doen aan deze trendy kleur.

·        Rood is mooi te combineren met een basiskleur, zoals zwart of grijs. Ook kun je verschillende tinten rood bij elkaar dragen zoals “Red bud” met “Tawny port” of “Red clay” met “Syrah

 

 

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

rode jurken

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

 

Agenda


Op 8, 9 en 10 november staat er weer een Personal Shop Event gepland. Ik krijg dan weer beschikking over een kledingcollectie, waarbij je kunt komen kijken en passen. De locatie is nog niet precies bekend, maar het zal in Zeewolde zijn. Zet de data alvast in je agenda als je een kijkje wilt komen nemen. Meer informatie volgt in de volgend nieuwsbrief​.

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

Tineke en ik 3

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gifOp
dinsdag 10 oktober a.s. houd ik samen met Tineke Stuifzand (presentatietrainer 10 voor je dag) een trainingsdag “zonder plankenkoorts jezelf presenteren”.

Wanneer er een presentatie in je agenda gepland staat, denk je vooraf na over je tekst, je kleding en je houding. Vragen, twijfels en onzekerheden schieten door je hoofd. ‘hoe vertel ik mijn verhaal boeiend?’, ‘wat zal ik aan doen?’, ‘wat is de dresscode, of te wel, wat is passende kleding bij de gelegenheid?’, ‘hoe houd ik mijn zenuwen in bedwang?’, ‘waar laat ik mijn handen?’, ‘wat nu als mijn toehoorders mijn verhaal niet boeiend vinden?’ Allemaal gedachten die door je hoofd kunnen schieten en waar je graag wat meer training in zou willen hebben, om zelfverzekerd de presentatie tegemoet te gaan. Op 10 oktober a.s. gaan Tineke en ik je daarbij helpen, wanneer jij je aanmeldt. Wat krijg je op deze dag?

·        Een interactieve dagopening over een goede 1e indruk

·        Oefenen met je houding en stemgebruik bij het presenteren

·        Tools aangereikt voor een goede voorbereiding op je presentatie

·        Tips om rustig het 'podium' op te komen en voor publiek staan

·        Oefenen met mimiek tijdens je presentatie

·        Informatie over dresscodes: wanneer is welke kleding gepast?

·         We gaan kijken naar de verschillende uiterlijke kenmerken van de deelnemers

·        Adviezen over welk contrast (licht-donkerte in kleding) bij jouw persoonlijke kenmerken en bij de boodschap van jouw presentatie past

·        Adviezen over de kleur die bij jou en je presentatie past wat betreft de betekenis van kleur

·        Tips met betrekking tot de kleding die je zelf zou kiezen voor je presentatie

 Kortom een interactieve en leerzame training waarbij je tevens je netwerk uitbreid door de contacten met andere ondernemers.
 
De trainingsdag kost € 257,00 per persoon, inclusief een heerlijke lunch, koffie, thee etc.
Met de kortingscode
“nieuwsbrief” krijg je € 30,00 korting betaal je maar € 227,00 Aanmelden kan hier.
(Prijzen zijn exclusief BTW)
Meer informatie vind je op mijn website.
 

 

Wist je dat...

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

web winkel

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

...Ik bezig ben om me aan te sluiten bij de webwinkel van Art of Image. Zo wordt het in de toekomst makkelijker om je make-up te bestellen. Nu kan het nog wel eens een week duren, voor je (via mij) je bestelde make-up artikelen thuis hebt. Maar dan kun je rechtstreeks bestellen en heb je je bestelling in een paar dagen al in huis.
Zodra alles achter de schermen voor elkaar is, zal ik je verder op de hoogte brengen

.