shoppen

Shoppen met persoonlijk advies

Hallo beste lezer,

Opnieuw organiseer  ik het
PERSONAL SHOP EVENT, . Door omstandigheden moest de datum worden verzet, maar ik kan je melden dat de nieuwe datum bekend is: 

Woensdag 6 t/m vrijdag 8 december a.s

staat dit exclusieve evenement weer ingepland. Mijn collega Alice van 't Hof uit Amersfoort en ik krijgen dan weer dameskleding aangeleverd bij Kaap Flevo (Strandweg 165 in Zeewolde). We hangen de kleding daar overzichtelijk uit . Jij kunt gezellig komen shoppen in onze tijdelijk gecreëerde winkel en wij assisteren je bij het passen graag als personal shoppers .

Hieronder lees je er meer over. Direct aanmelden via het aanmeldformulier kan natuurlijk ook.

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

PSE dec 2017

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

Drukke tijd?

Ondanks dat het in een, voor velen drukke tijd gepland is, denk ik dat het de moeite waard is om langs te komen. Hoe heerlijk is het om even tijd voor jezelf te nemen, in een drukke tijd. Het is nog ver weg, dus reserveer nu een dagdeel in je agenda voor jezelf om even op adem te komen in een drukke tijd. Zodat je daarna weer opgeladen uit kunt kijken naar de kerst.

Misschien wil je wel iets nieuws voor de feestdagen, die dan voor de deur staan en kun je bij ons slagen. We geven je graag tips en trucs over welke kleuren en modellen kleding mooi bij je staan. 
 

 

Verschillende shop momenten

Er zijn tijdens deze dagen verschillende  mogelijkheden, waarop je kunt komen shoppen.

·        samen met anderen shoppen in een groepsmoment, met maximaal 8 personen. 

·        een 1 op 1 advies. Je schrijft je in bij Alice of mij en wij nemen een uur de tijd voor jou alleen, zodat je volledig persoonlijke aandacht krijgt

·        een workshop in combinatie met shoppen. We bieden 2 verschillende workshops aan. Hieronder lees je meer over de inhoud ervan.

·        vrije inloop. Je kunt gewoon binnen wandelen en komen kijken, passen en shoppen. Het is afhankelijk van de drukte hoeveel persoonlijke aandacht we kunnen geven. Voor een vrij inloopmoment hoef je je niet aan te melden.

​In onderstaand schema kun je zien op welk dagdeel, welke mogelijkheid we aanbieden.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Hieronder lees je er alles over.
Wil je je direct aanmelden? Dat kan hier. 

Ik zie je graag op één van deze dagen!
 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

dagindeling PSE dec 2017

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

 

 

Groepsmoment

Houd je ervan in een ongedwongen sfeer, en met meerdere mensen tegelijk wat rond te snuffelen en te passen wat je leuk vindt? En wil je tegelijk advies en tips van Alice of mij, dan is het groepsmoment ideaal om je voor in te schrijven. Je kunt je natuurlijk ook samen met een vriendin, zus of buurvrouw inschrijven. Het is geen vereiste dat zij vooraf een kleurenanalyse of stijladvies heeft gehad. Iedereen is welkom.
Het groepsmoment is gratis, maar we vragen je wel om je vooraf op te geven, zodat we weten hoeveel personen er komen. En bij 8 personen is de groep vol.Geef je hier op.

Op de volgende tijdstippen hebben we een groepsmoment gepland:

·        woensdagavond 6 december van 20.00 - 22.00 uur

·        vrijdagmiddag 8 december van 13.30 - 15.30 uur​ 

 

1 op 1 advies

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

PSE met Daniëlle

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

Wil je liever in alle rust de kleding passen en de volle aandacht krijgen van je personal shopper? Dat kan in een 1 op 1 advies. Je kunt ongestoord passen en daarbij persoonlijk advies ontvangen van Alice of mijzelf.
Je kunt vragen stellen over hoe je je persoonlijke stijladviezen praktisch kan toepassen. Je kunt een kleur- of stijladvies uit het verleden weer opfrissen. Het is allemaal mogelijk tijdens een 1 op 1 advies. Ook wanneer je geen kleding uit de collectie koopt, neem je de tips en trucs als aandachtspunten mee, wanneer je op een later tijdstip zelf gaat winkelen. 

Het 1 op 1 advies kost € 25,00 per persoon, (in plaats van de normale prijs van € 50,00 per uur). Deze 50% korting geven we omdat het Personal Shop Event zo EXCLUSIEF is en we het een feest vinden om je persoonlijk te adviezen. 

1 op 1 advies is mogelijk op de volgende momenten:

·        dinsdagmiddag 6 december vanaf 13.00 uur

·        woensdagochtend /-middag 7 december vanaf 11.00 uur 

Je kunt je hier opgeven voor één van de 1 op 1 momenten. 
 

 

2 Verschillende workshops

Er zijn dit keer 2 verschillende workshops waaruit je kunt kiezen:

In de
STIJL-workshop krijg je inzicht welke modellen kleding bij jouw lichaamsfiguur passen. Je leert hoe je je pluspunten kunt accentueren en hoe je je minpunten kunt camoufleren. De beschikbare kleding wordt gebruikt als voorbeeldmateriaal. Tijdens het shoppen kun je natuurlijk gelijk de tips uitproberen.
De prijs voor deze workshop is € 25,00 per persoon. Kun je tijdens het shoppen slagen voor ten minste € 50,00 dan krijg je € 15,00 korting op je aankopen.

De STIJL-workshop staat ingepland op:

·        donderdagavond 7 december van 19.30 - 20.30 uur, en aansluitend kun je tot 22.00 uur shoppen.

Tijdens de workshop "Wat maakt mij uniek?" gaan we op een interactieve en originele manier laten zien wat iedere deelnemer zo uniek maakt. Als voorbeeldmateriaal maken we uiteraard gebruik van de kleding uit de collectie van het Personal Shop Event. Je krijgt bruikbare kleur en stijltips hoe je jouw unieke 'ik' kunt laten zien.
Na de workshop is er voldoende tijd om vrijblijvend te shoppen en de kleding te passen. 

De workshop "wat maakt mij uniek?" staat ingepland op

·        vrijdagochtend 8 december van 9.30 - 10.30 uur en aansluitend kun je tot 12.00 uur shoppen.

Deelname aan de workshop kost € 10,00 per persoon. . 

Omdat er een beperkt aantal personen mee kunnen doen aan beide workshops (maximaal 8) is inschrijven vooraf noodzakelijk. Doe het zo snel mogelijk, om teleurstelling te voorkomen. Inschrijven kan hier.
 

 

Vrije inloop momenten

Wil je liever gewoon langs komen, zonder vooraf een afspraak te maken? Dat kan tijdens een vrije inloop moment. Afhankelijk van de drukte kunnen we je in meer of minder mate persoonlijk advies geven.  

De vrije inloop momenten zijn gepland op:

·        donderdagochtend 7 december van 9.30 - 10.30 uur  

·        vrijdagmiddag 8 december van 16.00 - 17.00 uur 

Vooraf inschrijven is niet nodig. Je kunt uiteraard wel weer een vriendin / zus, etc meenemen. Van harte welkom.
 

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

voorbeeld collectie PSE dec 2017

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

De kledingcollectie

De collectie bestaat uit verschillende merken vanaf maat 34/36 tot maat 46. Daarnaast is er een collectie voor grote maten (van maat 44 tot 52). De kleding is  geschikt voor diverse lichaamsfiguren: modellen met rechte lijnen evenals getailleerde modellen. De stijl kun je definiëren als casual, vrouwelijk, zowel voor vrije tijd als voor nettere gelegenheden. Broeken, shirts, blouses, rokken, jasjes en jurken in verschillende prijsklassen. Er is voor iedereen wel iets te vinden.

 

.