sjaals op rij.jpg

 

nieuwsbrief


 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

logo 1.jpg

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

voor persoonlijke kleur en stijladviezen op maat
tevens bruidsmake-up

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

foto van mijzelf

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

 

 Nanda Otten - Duvekot
Akkerroos 37
3892 XM Zeewolde
036-5220899 / 06-3473 1114

http://www.kleuruniek.nl

Hallo beste lezer,

Het is niet mijn gewoonte om na een paar weken al weer een nieuwe nieuwsbrief te sturen. Maar in het kader van Moederdag doorbreek ik een keer mijn vaste patroon van 1 x per maand een nieuwsbrief.
 
Met het krijgen van kinderen en het verstrijken van de jaren verandert er zo het één en ander aan je lichaam. Zowel in je natuurlijke kleuren (grijs worden) als in het feit dat je lichaamsfiguur verandert. Voor veel vrouwen zorgt dat voor onzekerheid en minder plezier hebben in winkelen.
Mijn
kadootje voor Moederdag speelt in op het veranderen van je natuurlijke kleuren en in het vaste onderdeel ‘wist je dat..’ krijg je stijltips met betrekking tot het veranderen van je lichaamsfiguur.
 
Graag herinner ik je ook nog aan het
Personal Shop Event van volgende week in Kaap Flevo.
 

Veel leesplezier! 
 

 

Ouder worden we allemaal

Veel vrouwen verven hun haar. Je begint ermee om je haarkleur eens af te wisselen, maar na verloop van tijd is het al snel een manier om de grijze haren te verbergen. Grijs worden is voor velen wel een dingetje. Maar ja, hoe hoe lang blijf je doorgaan met verven? En blijft dezelfde kleur ook steeds mooi?
Doordat niet alleen je haarkleur veranderd, maar ook je huid fletser kan worden, soms de kleur van je wenkbrauwen verandert en je oogkleur ook heel subtiel mee gaat in het verouderingsproces zul je merken dat niet meer alle kleuren even mooi zijn. Soms merk je het alleen bij je make-up kleuren, soms ook bij de kleuren die je draagt.
Dat kan je in een onzekere periode brengen: wat staat me nu eigenlijk nog echt mooi? De valkuil kan ontstaan dat je daarom kiest voor alleen zachte kleuren om niet te veel op te vallen. Maar soms is het juist mooier om krachtigere kleuren te gaan dragen, om je uiterlijk meer te verlevendigen.
 

 

MOEDERDAG ACTIE

Merk jij ook dat je uiterlijk veranderd? Had je altijd al eens willen weten welke kleuren mooi bij staan?Of wil jij weten hoe je met je grijs wordende haar er toch nog steeds fris en sprankelend uit kunt  blijven zien? Maak dan gebruik van deze moederdagactie speciaal voor trouwe nieuwsbrieflezers.
 
Als je
voor 1 juni een afspraak*  maakt voor een kleurenanalyse voor 2 personen, krijg je ruim € 30,00 korting. Kom gezellig samen met je moeder om haar te verwennen. Of kom juist met je dochter om haar -in haar pubertijd, of net daarna – meer zelfvertrouwen te geven, doordat ze tijdens de analyse kan zien welke kleuren haar mooi staan.
Je betaald voor 2 personen geen € 158,00 maar
slechts € 127,00.

* NB --> de afgesproken datum voor de kleurenanalyse mag ook na 1 juni zijn.

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

moederdag actie 2018

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

 

Review van een klant:

Ik ben blij dat ik het kleuradvies heb gevolgd, nadat mijn haar grijs is geworden. Ik kan nog veel kledingstukken blijven dragen, maar dan in andere combinaties, waardoor het mooier staat. Ook heb ik nieuwe ideeën gekregen voor kleuren die me mooi staan, die ik nooit zelf bedacht had. Dat maakt het winkelen makkelijker en ik krijg meer variatie in mijn kledingkast. En wat betreft het make-up advies dat bij het kleurenandvies inbegrepen is ben ik echt blij met de nieuwe make-up kleuren die ik nu gebruik. Ik zie dat mijn ogen er meer door sprankelen.
 

 

Personal Shop Event

In de vorige nieuwsbrief heb ik het Personal Shop Event van volgende week al aangekondigd. Sinds de aankondiging komen de aanmeldingen binnen. Uit ervaring weet ik dat de aanmeldingen blijven komen tot het laatste moment. Misschien denk jij er ook nog over na om langs te komen. Daarom geef ik hier nogmaals het schema van de shopmomenten.
 

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

dagindeling PSE mei 2018

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

 

Er is nog ruimte op diverse shopmomenten, maar sommige momenten zijn ook al volgeboekt.

Aanmelden kan via het formulier. Daar staat op vermeld welke momenten vol zijn en welke nog beschikbaar zijn.
 

 

Indruk van de collectie

Een collega in het zuiden van het land, waar ik regelmatig contact mee heb, heeft zelf het evenement in april gehad. Zij stuurde me een aantal foto’s van de kleding die er toen in de collectie zat. Elke twee weken komen er nieuwe items bij, dus het kan zijn dat er al een aantal kledingstukken niet meer terug te vinden is, als wij in Kaap Flevo zitten, maar je krijgt wel een indruk van de collectie.
 

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

voorjaarscollectie

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

 

Leuke weetjes:

Een aantal weetjes en tips:

·        Merken van de kleding zijn oa. Elvira, Creme de la Creme, Dreamstar, IMITZ

·        We hebben kleding van maat 36 t/m 54, dus ook voor een maatje meer

·        We verkopen uit voorraad, dat wil zeggen dat wat er is, kan worden verkocht. Je hoeft niet op je kleding te wachten, omdat het besteld moet worden

·        Wanneer echter je maat niet meer op voorraad is, kunnen we altijd contact opnemen met kantoor of het nog na te leveren is. 

·        Zelf heb ik pasmodellen mee van tops, die te bestellen zijn in 37 kleuren. Je kunt de top laten aanpassen wat betreft de hoogte van de halslijn en de grootte van het mouwgat. Zoek je dus top in een specifieke kleur die je momenteel niet in de winkels ziet? Kom dan even langs.

·        Wanneer je iets zoekt bij een bepaald kledingstuk, neem dit dan mee. Als je er iets bij vindt in onze collectie, kun je zien hoe het totaalplaatje eruit ziet.

Aanmelden kan hier.

 

Wist je dat...

Met het ouder worden komen er vaak ook meer ‘probleemgebieden’ in je lichaamsfiguur. Je buik ziet er niet meer zo slank uit als toen je 20 jaar was. Je taille wordt minder en je bovenarmen zitten minder strak in hun vel. Herkenbaar voor veel vrouwen in de middelleeftijd.
Daarom hier wat
stijltips om de aandacht van deze gebieden af te leiden.
 

·        De bolling van je buik kun je  camoufleren door kleine horizontale plooitjes, die over je buikgebied heen vallen. Door de horizontale lijnen lijkt je buik slanker.

·        door je schouders te accentueren je taille slanker laat lijken. Voorbeelden van accenten op de schouders zijn bijvoorbeeld kleine plooitjes bij de mouwinzet of epailletten. Op de afbeeldingen van kledingstukken hieronder zie je nog meer voorbeelden.

·        Dikke bovenarmen camoufleer je door een vlindermouw of door driekwart mouw te dragen. Wil je in de zomer toch een korte mouw dragen, dan is een schuine naad mooier dan een naad die horizontaal over je bovenarm loopt. 

 

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

collage probleemgebieden

https://res.laposta.nl/assets/spacer.gif

.