WORKSHOPS - Stijlvol gekleed
Waarom staat dat ene jasje bij je vriendin zo fantastisch, terwijl het bij jou afbreuk doet aan je verschijning. Dat kan te maken hebben met de kleur, maar de kans is even groot dat het te maken heeft met het model van het kledingstuk.

Om stijlvol gekleed te gaan, is het belangrijk dat het model van de kleding past bij jouw lichaamsfiguur met zijn specifieke kenmerken.
In deze workshop gaan we in op verschillende lichaamsfiguren, wordt jouw lichaamsfiguur geanalyseerd en krijg je persoonlijke adviezen over welke modellen kleding passend zijn bij jouw lichaamsfiguur.
Na de workshop weet je welke modellen jou flatteren en welke modellen je beter kunt vermijden. Niet alleen de buitenlijnen van de kleding zijn daarbij van belang, maar zul je meer gaan letten op de details van het kledingstuk, zoals grote, opgezette zakken op een broek, steekzakken in de zijnaad, een grote, brede kraag of juist een opstaand boordje. Deze details zorgen voor de punt op de i, als het gaat om stijlvol gekleed gaan.

Lijnen in het kledingmodel is een onderdeel van deze workshop


Duur: ongeveer 2,5 uur.
Aantal deelnemers: minimaal 3 personen.
Prijs: € 30,00 per persoon, inclusief koffie/thee en iets lekkers.
Kosten voor eventuele huur van een locatie zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Wil je meer informatie of heb je vragen?
Lees verder op mijn website of neem contact met mij op via telefoon of mail.

Nanda Otten - Duvekot          ZEEWOLDE           06 - 34731114