VISAGIE
Bruidsmake-up en haar aan huisWil jij je bruidsmake-up en haar door professionals laten verzorgen? Zodat kapsel en visagie op de grote dag perfect bij je passen?

Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met mij op. Wij komen bij jou aan huis, zowel voor een proefsessie als op de dag zelf om jouw bruidskapsel en de make-up te verzorgen.
Proefmake-up en kapsel aan huis: het complete plaatje
Een bruiloft in het vooruitzicht is enerverend. Je wilt je goed op deze dag voorbereiden. Dat kost veel tijd. Je moet keuzes maken. Zo denk je natuurlijk na hoe je er op je best uit zult zien. Je gebruikt in het gewone leven wel wat make-up, maar op de grote dag mag het best bijzonder zijn. Je wilt stralen, maar hoe doe je dat? Je wilt dat het resultaat van haar en make-up bij jou persoonlijk passen. Niet overheersend, maar wel bijzonder en/of feestelijk.

Daarom bieden kapster Ellen Pol en ik je de mogelijkheid om haar en make-up door ons te laten verzorgen. Bij jou thuis. Zo kun je het complete plaatje in één keer te zien en je bespaart er veel tijd mee. Ook op de dag zelf hoef je je voor je bruidsmake-up en haar de deur niet uit.

De volgende opties zijn mogelijk:
  • Het totaalpakket van proefkapsel en make-up + bruidskapsel en bruidsmake-up € 257,00.
  • Alleen proef- en bruidsmake-up € 140,00 (bruidskapsel verzorgd door je eigen kapper).
  • Verzorgen van de feestmake-up van andere bruiloftsgasten € 30,00 per persoon (op hetzelfde adres als de bruid).
Prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten.

Onder "werkwijze" lees je hoe we te werk gaan.
Wil je meer informatie of heb je vragen?
Lees verder op mijn website of neem contact met mij op via telefoon of mail.

Nanda Otten - Duvekot          ZEEWOLDE           06 - 34731114