AGENDA - Stijldag
     
20 September:
Stijldag voor een professionele uitstraling

Sta jij wel eens twijfelend voor je kledingkast, omdat je niet weet wat je aan zult trekken naar de afspraak die in je agenda gepland staat? Wat is een passende outfit voor die afspraak: een vest, een jasje, een jurk of een broek? In welke outfit kun jij het beste je professionaliteit laten zien?

Hoe zou het voor je zijn om zelfverzekerd je outfit uit te kiezen? Geen twijfels meer te hebben of je wel formeel genoeg gekleed bent, of juist niet té formeel? Niet meer op gevoel, waarbij de kans aanwezig is dat je ook de plank helemaal mis kunt slaan? Maar om je juist doelbewust aan te kleden voor die ene belangrijke afspraak, zodat jij zelfverzekerd bent tijdens de afspraak en jij je professionaliteit kunt laten zien?

Meld je dan hier aan voor de
Stijldag voor een professionele uitstraling
op 20 september a.s. van 9.30 - 16.30 uur.
Je bent van harte welkom.
     
Tijdens deze dag leer je objectief te beoordelen wanneer je kleding passend is bij de gelegenheid en hoe jij je professionaliteit kunt laten zien op momenten dat het ertoe doet. Ook als je een kleur- en stijladvies hebt gehad is deze dag een aanrader, omdat we dieper ingaan op de effecten van jouw mooiste kleuren, modellen en je stijl op je uitstraling. Daarmee kun je jouw persoonlijke adviezen over kleur en stijl nog effectiever inzetten om je (business)doelen te bereiken.
Tijdens deze Stijldag:
 • Leer je de onderdelen van kleding kennen en begrijpen, die belangrijk zijn voor je uitstraling, namelijk de donkerte van het kledingstuk, de kleur, het contrast en de stof waarvan de kleding is gemaakt.
 • Leer je wat jouw uiterlijk voor invloed heeft op jouw uitstraling
 • Krijg je inzicht in je kledingvoorkeuren en krijg je inzicht of dat past bij je innerlijk
 • Leer je hoe je je kleding kunt afstemmen op je innerlijke kwaliteiten
 • Krijg je do's en don'ts mee, die voor jou als ondernemer van belang zijn om stijlvol en professioneel gekleed te gaan
 • Gaan we 's middags praktisch aan de slag met eigen kleding, die je mee neemt naar deze dag. Daarmee gaan we verschillende combinaties maken en ervaar je wat het verwisselen van een kledingstuk voor effect heeft op de uitstraling en welke outfit het meest geschikt is voor een bepaalde gelegenheid.

Na deze Stijldag:
 • Weet je welke outfits passend zijn bij je uiterlijk
 • Weet je welke kleding passend is bij je innerlijk en hoe je jouw kwaliteiten kunt vertalen in kleding, zodat jouw innerlijk zichtbaar is voor de buitenwereld
 • Kun je per afspraak of gelegenheid beoordelen op welke manier je je professionaliteit kunt uitstralen.
 • Val je als ondernemer positief op en zul je onthouden worden, doordat je weet hoe je stijlvol en professioneel gekleed gaat naar elke gelegenheid
 • Krijg je meer zelfvertrouwen, doordat je bewust een outfit voor een bepaalde gelegenheid uitzoekt (niet meer op gevoel met de vraag of dat wat je wilt ook werkelijk wordt bereikt)
 • Meet je jezelf wat betreft je kleding niet meer af aan anderen, maar weet waar je voor staat en laat je in je kleding ook zien wie jij bent.
 • Kom je betrouwbaar over in de outfits die je kiest,
 • Krijgt je business een positieve boost, doordat je effectiever werkt; je straalt immers uit wat je wilt uitstralen zodat je je doelen bereikt.
Stijldag voor een professionele uitstraling:
Datum: Vrijdag 20 september 2019
Tijd: 9.30 - 16.30 uur
Locatie: Akkerroos 37 in Zeewolde (stijlstudio van Kleur uniek)
Kosten: € 197,00
Prijs voor snelle beslissers: meld je je voor 15 augustus aan?
  Je krijgt € 50,00 korting en betaalt slechts € 147,00

Prijzen zijn (excl BTW) inclusief koffie, thee, lekkers en de lunch.
Er is plaats voor maximaal 6 personen, zodat er ruimte is voor veel persoonlijke aandacht.

Geef je op via de banner rechtsonderin het scherm.

Hier aanmelden voor de stijldag
 
Wil je meer informatie of heb je vragen?
Lees verder op mijn website of neem contact met mij op via telefoon of mail.

Nanda Otten - Duvekot          ZEEWOLDE           06 - 34731114