AGENDA - Personal Shop Event
     
PERSONAL SHOP EVENT
Dinsdag 27 t/m donderdag 29 oktober

Tijdens het Personal Shop Event heb ik gedurende 3 dagen een zorgvuldig samengestelde najaarscollectie dameskleding tot mijn beschikking. De ontmoetingsruimte bij Onderwijs Inkoop Groep aan Gildeveld 3 in Zeewolde tover ik om tot gezellige pop-up store, waar de kleding overzichtelijk uithangt. Jij kunt komen shoppen en je krijgt eerlijk en onafhankelijk advies. Ik kijk daarbij naar jou als persoon in zijn geheel, met jouw unieke kleuren, lichaamsfiguur en voorkeur voor een bepaalde kledingstijl. Een goed advies vind ik belangrijker dan de verkoop.

     Dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 oktober

ben je van harte welkom om deze kleding te komen bekijken en te passen en ben ik graag jouw personal shopper. Ik geef je persoonlijke kleur- en stijltips. Verder krijg je tips over hoe je eenvoudig kunt combineren binnen de nieuwe collectie of een nieuw item kunt combineren met eigen kledingstukken. Al deze tips kun je later ook gebruiken bij het winkelen in reguliere winkels. Deze persoonlijke aandacht maakt dit evenement zo BIJZONDER.

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden:
Klik op het plaatje voor een overzicht van de mogelijkheden per dagdeel.
Voor verdere uitleg van de verschillende mogelijkheden, klik op de linken hierboven

Je kunt je opgeven voor één van de momenten door middel van het inschrijfformulier. In verband met een maximum aantal personen per moment (met uitzondering van de vrije inloopmomenten) is het aan te bevelen om je zo snel mogelijk in te schrijven.

 
    HOE ZIET DE COLLECTIE ERUIT?
De collectie bestaat uit verschillende merken vanaf maat 34/36 tot maat 44. Daarnaast is er een kleine collectie voor grote maten (van maat 44 tot 52). De kleding is geschikt voor diverse lichaamsfiguren: modellen met rechte lijnen evenals getailleerde modellen. De stijl kun je definiëren als casual, vrouwelijk, zowel voor in je vrije tijd als voor naar je werk. Broeken, shirts, blouses, rokken, jasjes en jurken. Er is voor iedereen wel iets te vinden.

Graag zie ik je op één van deze dagen.

Wil je meer informatie of heb je vragen?
Lees verder op mijn website of neem contact met mij op via telefoon of mail.

Nanda Otten - Duvekot          ZEEWOLDE           06 - 34731114