ADVIEZEN - Kledingadvies

Niet alleen de kleur, maar ook de vorm van de kleding is van invloed op hoe je eruit ziet.
Iedereen is uniek gemaakt. Naast de kleur van je huid, haar en ogen, heeft ieder lichaamsfiguur ook zo zijn eigen specifieke kenmerken. Je hoeft niet een 'perfect' lichaam te hebben om er fantastisch uit te zien.

Na een persoonlijk kledingadvies weet je de juiste modellen bij jouw lichaamsfiguur te kiezen, zodat je figuur het beste tot zijn recht komt in de kleding die je draagt. Je pluspunten worden geaccentueerd en de aandacht wordt afgeleid van de punten waar je minder tevreden over bent.

Kleding die je draagt moet passen bij de gelegenheid. In een persoonlijk kledingadvies krijg je ook adviezen over de kledingstijl die past bij jouw persoonlijkheid en je leefwijze. Deze adviezen kun je vervolgens toepassen op je hele kledingskast, zodat je zowel op je werk als in je vrije tijd en voor speciale gelegenheden, passende kleding voorhanden hebt. Het wordt daarmee eenvoudig om de kleding te kiezen waar jij je prettig in voelt en waarin je er van top tot teen fantastisch uit ziet.
Als je weet dat je er goed uitziet, krijg je zelfvertrouwen en dat straal je uit. Je laat zien wie je bent.
  Met de juiste kledingmodellen, komt het lichaamsfiguur beter tot zijn recht
Wat houdt een persoonlijk kledingadvies in?

Een persoonlijk kledingadvies omvat twee afspraken:
  • een intakegesprek (met figuur - en gezichtsanalyse, plus- en eventuele minpunten benoemen, jouw voorkeursstijl ontdekken, en andere persoonlijke wensen).
  • een tweede afspraak waarin we je persoonlijke adviezen doornemen, aan de hand van het geheel op maat gemaakte stijlboek. De modellen, de lengte van de rok en/of pantalon, halslijnen, accessoires, stoffen, garderobeplanning komen daarbij allemaal aan bod. Het stijlboek is na het kledingadvies een handzaam naslagwerk, zodat je op elk gewenst moment de adviezen nog eens terug kunt lezen.
    Dit persoonlijke stijlboek zit bij de prijs inbegrepen.
Je kunt een persoonlijk kledingadvies uitbreiden met een "garderobe check".
Wil je meer informatie of heb je vragen?
Lees verder op mijn website of neem contact met mij op via telefoon of mail.

Nanda Otten - Duvekot          ZEEWOLDE           06 - 34731114