ADVIEZEN
     
Iedereen wil er goed uitzien.
Maar niet iedereen vindt het makkelijk daarin de juiste keus te maken.
In het bijzonder als je in een veranderingsperiode van je leven zit. Je krijgt bijvoorbeeld een andere baan, waar je representatief gekleed moet gaan. Of je lichaamsfiguur of haarkleur verandert. Dan kan het kiezen van de juiste kleuren, stijl of modellen van kleding knap lastig zijn. Het maakt je onzeker. Om deze onzekerheid te verbloemen kies je voor veilige basiskleuren. Of je kiest voor verhullende kleding, waarachter het lichaam schuil gaat, zowel de overtollige vetrolletjes, maar ook de mooie aspecten van het lichaam.
Dat is jammer, want het scala aan kleuren dat een ieder kan dragen is heel breed, ook bij veranderende omstandigheden. En elk lichaam kent zijn mooie kanten, en die mogen toch gezien worden?

Veilige kleuren
Geadviseerde kleuren Middels een persoonlijk kleuradvies laat Kleur unieK je zien hoe je uit het doolhof aan kleuren, dat in de winkel hangt, juist die kleuren kunt kiezen die jou echt mooi staan. Je zult verrast zijn door het resultaat.

Met behulp van een persoonlijk kledingadvies krijg je de juiste tools in handen, om met kleding de mooie aspecten van je lichaam te accentueren en de minder mooie aspecten van je lichaam te camoufleren. Zo versterk je je uitstraling en zie je er elke dag tip top uit.Voor een kleur- en kledingadvies kun je op werkdagen bij Kleur unieK terecht.
Door de huiselijke sfeer zul je je snel op je gemak voelen.
Samen met een collega, vriendin of zus/moeder is het leuk en verrassend om te zien hoe verschillend ieder is.
Wil je meer informatie of heb je vragen?
Lees verder op mijn website of neem contact met mij op via telefoon of mail.

Nanda Otten - Duvekot          ZEEWOLDE           06 - 34731114